top of page

Over ons

Integraal & Proactief

 

Integraal is een term die veelvuldig en soms onterecht wordt gebruikt.

In onze visie betekent een integrale aanpak dat wij naar kijken naar onbevoegd menselijk handelen vanuit de menselijke kant maar ook via de fysieke en logische ingangen die een organisatie bedreigen.

Ervaring leert ons dat veelal een combinatie van deze be(dreigingen) de oorzaak zijn dat de gewenste output niet wordt behaald. Het integraal beheersen van alle ingangen is cruciaal.

 

Proactief in onze visie betekent dat incidenten veroorzaakt door onbevoegd menselijk handelen wordt voorkomen. Niet pas reageren als er al wat is gebeurd! 

Proactief betekent dat bekend is wat er gebeurd per bedrijfsproces en dat de bedrijfsvoering in control is.  Als de bedrijfsprocessen bekent zijn kunnen voorbereidende (afwijkende) handelingen worden waargenomen om incidenten veroorzaakt door onbevoegd menselijk handelingen te voorkomen. 

Kosten & Baten

De experts van de Centre of Experts leveren!

Onze experts leveren meetbaar toegevoegde waarde omdat ons resultaat altijd meer is dan de huidige output. Afhankelijk van onze opdrachtgever levert de Centre of Experts altijd een helder inzicht in kosten en baten, onderbouwd in een businesscase.

 

Afspraken op basis van no-cure no pay waarbij een nader vast te stellen percentage van het resultaat als vergoeding wordt gevraagd van de toegevoegde waarde van het Centre of Expert is een optie. 

Onze experts

Het Centre of Experts is een initiatief van Jan van Twillert en Herwin Fidder. Beide heren, met een  jarenlange ervaring in de beveiligingswereld zijn bij de uitvoering van vele grote en complexe projecten, stap voor stap tot de conclusie gekomen dat in de huidige tijd het moment is voor een progressieve aanpak.

bottom of page